Směsi na bezlepkové pečivo

15.02.2016 12:16

Rozšířili jsme pro vás nabídku směsí na bezlepkové pečivo. Pečení doma je stále oblíbenější a s ním i chuť zkoušet nové varianty. Nemusíte být kvůli "bez lepku" odkázáni pouze na jeden druh mouky nebo směsi. Naopak si můžete vybírat ze široké nabídky směsí na chléb a pečivo a často je zkoušejí i lidé, kteří s lepkem problém nemají. Do hotové směsi většinou přidáte jen vodu a droždí a pokud máte domácí pekárnu, o nic jiného se nemusíte starat. Snad jen, co uděláte s volným časem do té doby, než se kuchyní rozline vůně čerstvě upečeného chleba. Seznamte se a vyzkoušejte směsi s netradičními druhy mouky jako je amarantová, quinoová nebo nopálová mouka. Bazalka a rajčata v    italském chlebu    vás přenesou přímo na pláž a Energy chléb s moukou z chia semínek vás nabije energií. 

Nás si okamžitě získal netradiční chléb  s včelníkem a rakytníkem a již zmiňovaný italský. Stačí jen lehce pokapat olivovým olejema  jedna z nejbáječnějších dobrot je na světě. Zatím můžeme naše nové směsi ADVENI hodnotit jen a jen kladně, chléb je nadýchaný a vydrží měkký několik dní (pokud ho vydržíme nesníst), a celkově jsme s těmisto směsmi velmi spokojení. Proto je nabízíme i vám.

Jestliže pečete hodně a často, rovnou vyzkoušejte dárkové balení, ve kterém najdete 11 různých druhů směsí na bezlepkové pečivo a vyzkoušet je můžete třeba všechny najednou :)

Zpět